כשמכינים חליטות -
מוזגים מים שהורתחו על חומר יבש, משאירים את החומר לכ-5 דקות, מסננים ושותים.
שימוש בהשריה
יש צורך למזוג מעט מים רתוחים עם כמות גדולה יותר מהצמח היבש,
משאירים אותו במים בין 10-20 דקות ואז מוסיפים מים ולוקמים במנות.
שימוש במצב של מירתח
מרתיחים את המים עם חלקי הצמח.
השימוש נעשה בחלקי הצמח הקשים (שורשים, גבעולים, קליפות, זרעים).
במיצוי אלכוהולי טינקטורה ואקסטרקט. ניתן לקנות בחנויות הטבע.
משחות
ערבוב אבקה של חלקי הצמח בשומן. {רצוי לא להכין לבד).
בבית אפשר להכין חליטה, משרה ומרתח ממוצר שנקנה בבית הטבע בלבד.
מוזגים מים שהורתחו על חומר יבש, משאירים את החומר לכ-5 דקות, מסננים ושותים.
שימוש בהשריה
יש צורך למזוג מעט מים רתוחים עם כמות גדולה יותר מהצמח היבש,
משאירים אותו במים בין 10-20 דקות ואז מוסיפים מים ולוקמים במנות.
שימוש במצב של מירתח
מרתיחים את המים עם חלקי הצמח.
השימוש נעשה בחלקי הצמח הקשים (שורשים, גבעולים, קליפות, זרעים).
במיצוי אלכוהולי טינקטורה ואקסטרקט. ניתן לקנות בחנויות הטבע.
משחות
ערבוב אבקה של חלקי הצמח בשומן. {רצוי לא להכין לבד).
בבית אפשר להכין חליטה, משרה ומרתח ממוצר שנקנה בבית הטבע בלבד.